Over Barra Ganda

Geef uw feest of event een originele, Gentse toets!

Barra: Spaans voor “bar”

Ganda: afkomstig van de oud-Keltische benaming voor de stad Gent en duidt op het samenvloeien van Schelde, Lieve en Leie

Zaakvoerder Peter werkte een aantal jaren als barverantwoordelijke in verscheidene Intersoc hotels in Zwitserland; zowel in het Frans- als het Duitstalige landsgedeelte. “Ik wist niet dat ik het in mij had” zei hij daar ooit over maar hotelgasten snel, gezwind en met een vlotte flair bedienen bleek een tweede natuur te zijn. Na zijn periode in het buitenland bleef hij actief in horeca, sommige periodes al intensiever dan andere maar de sector was nooit ver weg.

“Het bloed kruipt soms waar het niet gaan kan” wordt wel eens gezegd en dat was ook voor Peter zo. Mede door zijn periode in het buitenland groeide het besef dat zijn geboortestad Gent heel wat nostalgische smaaktoppertjes herbergt. En dat zette hem aan het denken. Het “kriebelde” bovendien om als zelfstandige zijn eigen ding te doen. Het concept kreeg vorm en het “ding” kreeg in januari 2019 gestalte in de vorm van Barra Ganda, een gezellige foodtrailer met een smakelijk én origineel product.

Peter koos resoluut voor een relatief kleine foodtrailer; “hierdoor zijn we zo goed als overal vlot inzetbaar. Een goed doordachte inrichting stelt ons in staat events te cateren tot 200 personen”. Heeft u toch niet de plaats om een foodtrailer te plaatsen? U woont bijvoorbeeld in een appartement of een rijhuis? Geen nood, wij cateren uw event ook zonder foodtrailer. Binnenshuis wordt (worden) een mooi (mooie) buffet (buffetten) opgesteld waarbij er uiteraard niet aan kwaliteit ingeboet wordt! “Zo zetten wij maximaal in op flexibiliteit”.

Barra Ganda serveert authentieke Gentse gerechten, Gentse tapas, Gentse dranken en desserts is meteen ook de enige foodtrailer in de wijde Gentse regio die dergelijk assortiment aanbiedt. 

Barra Ganda staat voor een unieke en originele belevenis maar is bovenal “Lekker Gents!”

Peter Guyssens - zaakvoerder